DISCLAIMER

 • ACP Air Conditioning Products SRL este proprietarul prezentului site. Toate elementele integrate in acest site sunt proprietatea ACP Air Conditioning Products SRL sau dupa caz a unor terti care au autorizat societatea sa le utilizeze;
 • Produsele ACP prezentate pe site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la drepturile de autor si drepturile conexe;
 • Reproducerile prin orice mijloace si pe orice suport precum si folosirea site-ului si/sau ale materialelor si/sau ale produselor prezentate, sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, fara acordul prealabil exprimat in scris de catre ACP Air Conditioning Products SRL, astfel incat acestea sa se conformeze dispozitiilor legale in vigoare privind proprietatea intelectuala.
 • Denumirea de ACP este proprietatea ACP Air Conditioning Products SRL fiind marca inregistrata la nivel national. Orice folosire a acesteia fara acordul scris al reprezentantului legal.

 

LIMITAREA RESPONSABILITATII

 • Nu se ofera garantii cu privire la materialele oferite pe acest site. Imaginile produselor care se regasesc pe paginile acestui site sunt cu titlu de prezentare, pot diferi in orice mod (configuratie, culori, inclusiv dar fara a se limita la aspectele vizuale precum si caracteristicile tehnice) si nu implica obligativitatea ACP Air Conditioning Products SRL de a furniza produse identice. Din acest motiv, orice informatii relevante pot fi obtinute numai prin contactarea ACP Air Conditioning Services SRL prin modalitatile prezentate in site.
 • Orice plangere sau disputa determinata sau legata de utilizarea acestui site, a continutului sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de catre legislatia romana in vigoare
 • ermenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricand fara o notificare prealabila. Sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari.
 • ACP Air Conditioning Products SRL se angajeaza sa trateze informatiile transmise de catre terti, prin intermediul site-ului, cu respectarea principiului confidentialitatii
 • ACP Air Conditioning Products SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind sistemul de protectie a confidentialitatii utilizat de aceste site-uri, privind continutul sau acuratetea lor.
 • ACP Air Conditioning Products SRL nu va fi responsabila si nu garanteaza ca functiile de pe acest site nu vor fi intrerupte sau nu vor avea erori, sau ca erorile vor fi corectate.
 • ACP Air Conditioning Products SRL si angajatii sai nu accepta nici un fel de responsabilitate pentru pierderi directe sau indirecte rezultate in urma utilizarii acestui site si al continutului acestuia, incluzand aici si defectarea computerului dumneavoastra ca urmare a accesarii sau utilizarii serverului care gazduieste acest site.