REFERINTE SI RECOMANDARI
ACP in cuvintele colaboratorilor nostri
Elma Trading partener ACP

Colaboram cu ACP de multa vreme, timp in care am gasit de fiecare data suport profesionist si intelegere, ceea ce a construit intre noi o relatie mai puternica decat cea dintre un furnizor si un client. ACP  este furnizorul nostru principal de accesorii, prezent in toate proiectele noastre.ACP inseamna Calitate si Promtitudine.

Petre Corneanu

Director General
ELMA TRADING

Aerolux partener ACP

ACP este principalul nostru furnizor de grile din 2007. De-a lungul timpului, colaborarea noastra s-a dezvoltat, astfel incat solicitarile noastre au fost tratate cu promptitudine si profesionalism.

De cand am  inceput proiectul Mega Image, ACP a fost partenerul nostru pentru fiecare proiect.

Edi Lupașcu

General Manager
AEROLUX

Movi Construct partener ACP

De-a lungul colaborarii noastre am gasit intotdeauna rezolvare pozitiva pentru noi datorita echipei cu care colaboram si a faptului ca actioneaza cu promptitudine si incearca sa rezolve intr-un timp scurt toate cerintele noastre. Va multumim !

 Lucrari reprezentative sunt : “SEMA PARC- CORP B” + HOTEL EDMA ALEXANDRIA + OMV PETROM BRAZI + COFICAB PLOIESTI , etc.

Radu Pîrvu

Director General
MOVI CONSTRUCT

Climatherm client ACP

Compania noastra este foarte multumita de colaborarea cu ACP. Echipa de suport a fost alaturi de noi in toate solicitarile pe care le-am avut, dar mai ales in ultimele proiecte  de anvergura: Aeroport Bacau, Maternitatea Brasov – proiecte duse la bun sfarsit si cu ajutorul ACP.”

Echipa Clima Therm Center

CLIMA THERM CENTER

Con-A client ACP

Firma ACP SRL ne-a fost alaturi si ne-a sustinut, incepand din anul 2015. In tot acest timp, am reusit sa colaboram foarte bine pe proiectele noastre, ei venind in spijinul nostru cu solutii tehnice adecvate.

Cateva dintre proiectele noastre in care am lucrat impreuna, sunt:
–  Fabrica Michelin – punct de lucru Floresti, strada Uzinei, nr. 1, judetul Prahova 
–  Fabrica Prysmin , Slatina, drum comunal nr. 89 Milcov

Punctul forte al celor de la ACP este suportul tehnic ireprosabil, orice problema aparuta sau orice solicitare a noastra rezolvandu-se in timp record. Seriozitatea si promtitudinea sunt principalele argumente care ne fac sa continuam aceasta colaborare, speram pe un termen cat mai lung.

Iulia Toncean

Project Manager
CON-A

Climatherm client ACP

Colaborarile noastra cu ACP au fost  cateodata  indirecte, insa, ori de cate ori le-am solicitat sprijinul direct au raspuns cu promptudine. Avem o relatie buna cu echipa de suport si ii recomandam cu caldura pentru orice proiect, indiferent de dimensiunile sale.”

Ovidiu Bucătaru

MEP Group Leader
STRABAG